[...] g | Carbohydrates 66.12 g | Calories 699.9 kcal Orzechy włoskie 45x g Protein 7.2 g | Fats 27 g | Carbohydrates 5.4 g | Calories 299.7 kcal Serek wiejski wysokobiałkowy 180x g Protein 25.2 g | Fats 5.4 g | Carbohydrates 4.32 g | Calories 167.4 kcal Banan 2x piece Protein 2.4 g | Fats 0.72 g | Carbohydrates [...]
[...] wieloziarnistego, grzanek, grzanek kukurydzianych, obwarzanek, pieczywa z mąki durum, pieczywa z mąkimacowej, pieczywa z otrębów pszenicy, pieczywa pszennego, pumpernikla, wysokoproteinowego chleba. Ziarna i makarony Wskazane: Nie ma ziarna i makaronu, które mogłyby być wskazane dla grupy 0. Unikać: Białej mąki pszennej, makaronu grysikoewgo, [...]
Cześć. To jest moja dieta. Chciałbym się dowiedzieć gdzie należy dodać kreatynę aby wszystko współpracowało jak najlepiej. Być może będzie trzeba przesunąć jakiś posiłek. Czekam na porady Podstawowe zapotrzebowanie kaloryczne (BMR) = 1600kcal Dzienne zapotrzebowanie kaloryczne = 2250 kcal Planowane zapotrzebowanie kaloryczne = 3200 kcal Rozkład [...]
[...] odpoczynek. Miał być w międzyczasie basen, ale... zawsze coś wypada. To jest do nadrobienia. Teraz jedzonko - przykładowe menu: po przebudzeniu szklanka kefiru, kawa, tran, sok z jednej cytryny. I posiłek: 4 krążki chrupkiego pieczywa, 3 listki sałaty, plasterek sera żółtego, plasterek wędliny z kurczaka robionej na parze (własnej roboty), [...]
[...] czasami do 20.00, trening 21.00, sen ok. 1.00-2.00 Stan zdrowia: problem z hormonami - androstendion ponad dwukrotnie większy niż dopuszczalny, 17OH progesteron za wysoki oraz niski poziom zwykłego progesteronu. Poza tym wszystkie hormony w normie. Witam. Potrzebuję porady. Od pewnego czasu wzięłam się za siebie i postanowiłam zrzucić [...]
[...] POSTAWY: ALERGIE: BRAK PROBLEMY ZDROWOTNE NIEWIADOMEGO POCHODZENIA: Problem z hormonami - androstendion ponad dwukrotnie większy niż dopuszczalny, 17OH progesteron za wysoki oraz niski poziom zwykłego progesteronu. Poza tym wszystkie hormony w normie. CZY REGULARNIE MIESIACZKUJESZ? PRAWIE – cykle od 27 do 34 dni CZY PRZYJMUJESZ TABLEKI [...]
[...] traktować jak rozgrzewkę, a nie trening. Wiek : 23 Waga : 70 Wzrost : 168 Obwód w biuście(1) : 101 Obwód pod biustem : 80 Obwód talii w najwęższym miejscu (2): 73 Obwód na wysokości pępka : 86 Obwód bioder (3): 101 Obwód uda w najszerszym miejscu: 62 Obwód łydki : 40 W którym miejscu najszybciej tyjesz : brzuch, uda W którym miejscu najszybciej [...]
[...] Hebrajskiego, dowiódł pożytków z jedzenia grejpfrutów i czosnku oraz picia piwa. Okazało się, że grejpfruty mogą wpływać na poziom związków tłuszczowych we krwi. Zbyt wysokie stężenie tych substancji, zwłaszcza tzw. złego cholesterolu i trójglicerydów, jest niekorzystne dla zdrowia. Przyczynia się ono do powstawania blaszek miażdżycowych, [...]
[...] / 31 b / 12 t / 95 w ------ posilek przedtreningowy - 11.00 chleb pelnoziarnisty - 100 g szynka z indyka - 60 g warzywa (pomidor, ogorek, rzodkiewka) - 50 g jajko - 65 g sok pomaranczowy - 250 ml razem: 465 kcal / 25 b / 10 t / 66 w ------ posilek potreningowy - 14.00 (bezposrednio po treningu 20g miod lub 100g banan) piers z kurczaka - 100g [...]
Dzisiaj w nowej szkole było zastępsto na wf nauczyciel zobaczyl ze dobrze pomiatam na boisku i mam dobre warunki do pilki recznej ktora juz kiedys trenowalem. Wygląda na to że będe chodził na treningi bo ta szkoła "żyje" z piłki recznej i raczej zawodnikow sie przepuszcza do nastepnych klas. Jestem w trakcie cyklu masowego od tygodnia. Treningi [...]
[...] warzywa na patelnię, przykrywamy i dusimy przez 5 minut, dodając sól, pieprz, pieprz cayene, imbir i sporo curry od czasu do czasu mieszając. Po tych 5 minutach dodajemy sok z limonki oraz sojowy a także mleko kokosowe i przykrywamy patelnię na kolejne 5 minut od czasu do czasu mieszając i dodając resztę przypraw (kolendrę, pietruszkę i [...]
[...] dokładnie. Dodajemy brokuł, pomidorki, fetę, twaróg, kaszę i mieszamy delikatnie, aby nie zrobiła się papka. Zalewamy do brytfanki. Następnie nasz sosik. Jabłka, mango, sok z limonki, startą skórkę, sambal i kolendrę blendujemy. Następnie zalewamy pierwszą warstwę. Wrzucamy na 30 min do rozgrzanego piekarnika w 170 stopni. W międzyczasie [...]
[...] na strukturę kości. Gdy mamy 20 lat, nasz szkielet waży średnio 15-20 kg. Tzw. szczytową masę kostną, czyli najmocniejsze kości, osiągamy między 20 a 25 rokiem życia. Ten wysoki poziom utrzymuje się jeszcze przez mniej więcej 10 lat. Potem kości zaczynają tracić na wadze, średnio niemal 1 proc. masy rocznie. To naturalny proces, trwa aż do [...]